tisdag 6 september 2005

Vad är grejen med Ernst?


Jag vet, det är lite oschysst att sparka på en så oförargerlig karaktär som Ernst Kirchsteiger... men ändå... vad är grejen med att han pratar med tittarna (mig) som om "I'm a 4-year old"? Han lyfter på sina polsk-österrikiska ögonbryn (som för övrigt ser ut som ett par ansade Kristofer Lundström-bryn (känd från Kobra & Kulturnytt), och säger: -"Ni förstår..." med en högst ovanligt tilltalston; den som man pratar med barn, handikappade eller invandrare utan kunskaper i svenska med. Lite nedlåtande & överseende.
Överseende med vaddå? För att jag inte har hans utmärkta och bögiga smak? För att han förstör sverige enligt min blog nedan; dvs att han formar sverige i EN form. Ja, jag vet inte varför han pratar till mig som om jag vore dum i huvudet. Så vad är grejen med det?

1 Comments:

Blogger Tessan said...

men, haha. Det där är ju inte ERNST!!
Det där är ju han som leder Kobra!
ror jag.
Det är iallafall INTE Ernst!!

torsdag, 05 juli, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home