torsdag 26 januari 2006

Vad är grejen med lunch?


Varje dag dras jag (tillsammans med 2 miljoner andra yrkesverksamma svenskar) med I-ländernas stösta problem: vad skall jag äta till lunch?

Sushi/thaibuffé/McDonald's/Dagens Pasta/Dagens Soppa/Dagens Sallad i all ära, men man börjar ju bli lite sugen på rotmos, fläsklägg, isterband, sjömansbiff, Wallenbergare och allt annat husmanskostigt... vanlig jävla svensk mat, helt enkelt!

Men det finns ju nästan INGENSTANS i centrala stan, och t.o.m. en gammal husmansklassiker som Kafé Kaos har gått och blivit vietnamesiskt.

Vid en sökning på Gula Sidorna finns bara 15 ställen i Göteborg. Och då räknar de med golfklubben Albatross restaurang på hisingen.

Vad är grejen med det?

1 Comments:

Blogger Emanuel said...

True, true! Man kan ju inte äta på Kåges varje dag... och så bra som den typen av ställen går borde det ju finnas en marknad kan man tycka... men nu när Kaos gått i graven så kanske alla vill ha thai och sushi?

torsdag, 02 februari, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home