onsdag 28 juni 2006

Vad är grejen med att inte veta när det är dags att lägga av?


Quit when your on top!
Det känns som att många artister, sportstjärnor och skådisar borde annamma det lite mer.
De allra flesta bara fortsätter och fortsätter och fortsätter...
T.ex. Rolling Stones, det krävdes att Keith skulle ramla ur ett träd för att vi skulle slippa deras världsturné, eller Guns'N' Roses som gjorde nån trött konsert häromdan i Stockholm och Axl Rose blev fylle-arresterad....

All cred som dessa artister eventuellt har haft som nydanande, fräscha och coola en gång i tiden försvinner snabbt när de kör runt på sin 25:e världsturné, och spelar samma gamla låtar som de alltid gjort.
Lägg av och gör nåt annat, typ som Ben Marlene från Trance Dance som producerar massa sköna artister istället för att köra vidare på pop-karriären (vilket inte är så konstigt kanske?)

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

jag kan faktiskt tycka att det är gubbnajz att status fortfarande kör på. en polares farsa älskar status o blir helt lyrisk every year dom lirar i stan. cred till gubbrock!

för övrigt tyckte jag nog axel rose inte såg så sönderknarkad ut som ja hade hoppats på. fina små duktigt gjorda flätor hade han ju! ;)

onsdag, 28 juni, 2006  
Anonymous Anonym said...

Är du en rockstar? Över 40 år gammal? Sugen på att fortsätta din karriär? Då är lösningen enkel... bli skjuten av ett galet fan. Ta en överdos och somna i badkaret. Drick så mycket att du spyr upp sjukt mycket grejer, och sitt i en såpass ovanlig ställning att du dör av att ha spyorna i munnen, och inte kan andas. Då kommer världen hylla dig, och du slipper använda Botox©, eller Rastaflätor™.

torsdag, 29 juni, 2006  
Anonymous Anonym said...

Eller konsumera SJUKT mycket produkter med Nutrasweet©, så du dör på toaletten, med produkterna halvvägs ute. Vila i frid, Elvis Aaron Presley...

torsdag, 29 juni, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home