måndag 18 september 2006

Vad är grejen med att det blir typ 50/50 i valet?


Hade det inte varit goare om de som vann, vann med typ 70%?
- Nästan alla svenskar höll med! De allra flesta var riktigt nöjda! Alla hurrade, dansade och festande "like it was 1999"!!

Nu blir det mindre än 50% till det vinnande lägret varenda gång, oavsett om alliansen eller samarbetspartierna (?) vinner.
Det känns sådäär, tycker jag.

Förresten, vad är grejen med att Reinfeldt ser ut som Alfons Åberg? (inte Alfons pappa, utan Alfons som vuxen!)

2 Comments:

Blogger tjejen said...

Hej på dig,
jag läser din blogg ofta och tycker att du är så rolig, ofta. Jag undrar bara vad som är grejen med att bra bloggidéer är upptagna. Tur att jag fick syn på din innan jag snodde ditt tema :-) Även min blogg innehåller en del funderingar som är mer eller mindre angelägna, tex det här med varför potatis luktar så illa efter att den har varit i kylen, eller varför det finns rutiga papper, eller hur det kan komma sig att så många cyklar så fult. http://omentjej.blogspot.com

din blogg läses ju av så många fler än min, så om du hittar något där som du undrar vad som är grejen med tycker jag du ska ta upp det här.

Ha en bra dag,
önskar tjejen

måndag, 18 september, 2006  
Anonymous Anonym said...

Meningslöst:
Okej, jag antar att jag måste skriva något betydelsefullt nu. Men det tänker jag inte göra. Jag ska bara skriva saker helt utan mening. Skriva skriva skriva. Nu ska jag tänka och skriva samtidigt. Det är det inte många som kan. Jag kan. Jag gör. Jag är bra. Men jag vet en som är bättre än mig, min kaktus. Den står här på fönsterbecket och ser sådär glad ut som bara kaktusar kan. Jag tror jag ska namnge den i detta nu. Den får heta Krutus. Ja, Krutus får det bli. Krutus den fantastiske. Jag tänker fortsätta skriva meningslösheter ett tag till. Vare sig ni vill eller inte. För jag bestämmer nu. Jag skriver. Och bestämmer. Imorn kanske någon annan bestämmer därför tar jag tillfället till akt. Jag bevakar mina intressen på så sätt. Nu är jag snart klar. Jag ska bara skriva "hejdå". Hejdå.

måndag, 18 september, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home