onsdag 25 juni 2008

Vad är grejen med fotbollssverige?


Varför tror alla svenskar i nån typ av masshysteri att vi är bra på fotboll?
Alla blir sjukt besvikna när vi åker ut. Men bara för att vi grävde brons i USA 1994 (för 14 år sen!) betyder inte att vi är speciellt bra!

Vi har en del bra spelare och kan få till en del bra matcher emellanåt.
Jag vill, precis som alla andra, att Sverige ska vara bäst! Och jag dras med i hetsen lika mycket som alla andra svenskar...men kom igen, vi suger för det mesta?
Eller?

10 Comments:

Anonymous Anonym said...

Du har såå rätt!

onsdag, 25 juni, 2008  
Anonymous Anonym said...

Det är sant, tyvärr..

onsdag, 25 juni, 2008  
Blogger Arwen said...

Precis så brukar jag med tänka! Det är verkligen jätteroligt det där, tur man är hockeytjej, för i hockey är vi fan bra på riktigt :)

onsdag, 25 juni, 2008  
Anonymous Anonym said...

Haha, exakt samma sak i eurovision song contest

onsdag, 25 juni, 2008  
Anonymous Anonym said...

Här har du ett tips:
Skriv om sexleksaker på Apoteket, vad fasen är grejen med dom? Hur upphetsande är det att köpa en dildo av den gråhåriga, smårunda, uttråkade expiditen på Apoteket, medans pensionärerna sitter gloendes och hostar ikapp?
Jag bara undrar...

//Sofia

Ps, lägger in en länk i min blogg till dig, vet att mina vänner skulle uppskatta att läsa här! ds

torsdag, 26 juni, 2008  
Anonymous Anonym said...

Svenska fotbollslandslaget är dåligt, men det skulle kunna vara bättre. Man går till EM med ett landslag med gamla gubbar (för att vara fotbollsspelare) och halvskadade nyckelspelare. Med en bättre tränare och laguttagning, och framför allt bättre motiverade spelare, borde vi ha slagit Ryssland (eller kanske Spanien) och gått till kvarts- eller kanske semifinal (med massiv tur och motivation).
Problemet är att laget, eller i alla fall vissa spelare höjs till skyarna oavsett hur dåligt de spelar. Och någonstans går svenska landslaget alltid ut och är nöjda med 0-0 (noll-noll).

fredag, 27 juni, 2008  
Anonymous Anonym said...

Äsch. Vi är väl ändå rätt bra.
Se på Frankrike som också åkte i kvalgruppen och England som t.ex aldrig ens fick vara med. :-P
Och Frankrike vann ju VM 2006 om jag inte har fel. Så ska vi se till invånarna och hur bra vi är på dom flesta sporterna, så är nog Sverige ett av dom bättre sportländerna i världen.

lördag, 28 juni, 2008  
Anonymous Anonym said...

sofia: Grejen med sexleksakerna är ju att dom är SVINDYRA och DESIGNADE. För vanliga sexleksaker duger inte för Apoteket(då blir det ju helt plötsligt porr), så RFSU kommer upp med dessa design sexleksaker som kostar multum att köpa. Vilket på något sätt blir konstigt, om dom vill få folk att köpa, varför då ha så svindyra saker? Dildon kostar ju 1000kr(TUSENKRONOR!!), kan man ju få 3st kvalitets dildos för på vilket nätbutik som helst. Och då dessutom att den ser ut som en ros.. Och vad hände med sexleksakerna för killar? Där fanns ingen kvalitet i dom enligt RFSU.. Nä, för där finns ju INGA kvalitet sexleksaker för killar under 1000kr. Bara att ha t.ex Miss Softies på Apoteket vore ju något, både svensktillverkat o billigt. Självklart att Apoteket inte tar in sexleksaker för killar pga att det är tabu. Är ju ingen tabu över att tjejer har sexleksaker, men det e det ju för män(förutom vanliga handen).
Hela saken med Apoteket och sexleksaker stinker feministiskt över hela stället.
Jag väntar tills dom börjar sälja på ICA med. ;-)
Och ja... Handla sexleksaker på Apoteket? Varför? Med deras lilla, diskrimerande och dyra utbud, med en massa människor runt omkring som kollar snett på en. Nä, då är det bättre att gå in i en riktig sexbutik och handla där, där man både ha valmöjlighet och ingen som tittar konstigt på en. =)

lördag, 28 juni, 2008  
Anonymous Lina said...

jag tror helt allvarligt att du och jag är själsfränder.

tisdag, 03 november, 2009  
Anonymous Anonym said...

Håller med. Jag tycker att vi ska byta ut en stor del av landslaget, så att vi får in nya spelare. Tittar man på de yngre spelarna så är det väldigt många som är otroligt duktiga, men som inte får chansen.Vissa spelarna i vårt nuvarande landslag har haft sina "glans-dagar". Låt någon annan få chansen nu.

tisdag, 12 oktober, 2010  

Skicka en kommentar

<< Home