tisdag 15 september 2009

Vad är grejen med uteserveringar?


Vad är grejen med att ALLA människor i hela stan måste sitta på uteservering när solen kommer fram en liten stund på hösten?
Jag tror jag vet: Man vill "klämma det sista ur sommaren". Men är det inte lite desperat? Det är 4 grader på morgonen och 13 grader vid lunch:
"Mmmm, mysigt och varmt. Nu sätter vi oss utomhus och äter!"

7 Comments:

Anonymous Chrille Nyberg said...

Tjena snubben. Fan, du är tillbaks. Coolt. Precis när jag satt och tänkte på dig och din blogg. Egentligen satt jag och tänkte på "Vad fan är grejen med syrrans kille", och då tänkte jag naturligtvis på dig. För - vad fan är grejen med syrrans kille. Varför är han alltid så jävla spännande. Varje gång. Phuu... Snälla du, ta reda på det. Puss och kram. /Chrille (old FF friend)

tisdag, 15 september, 2009  
Anonymous Craxyknas said...

Haha, you REALLY got a point there!! Snälla fortsätt skriv oftare nu, du är ju liksom bara så bäst. Jag menar, vad är grejen med att sluta blogga när man är så klockren i det man skriver som du är? :D

onsdag, 16 september, 2009  
Anonymous Viktoryia K said...

ja, precis. vad fan är grejen?

onsdag, 16 september, 2009  
Anonymous f said...

Yes true man! Fast det är ju lite synd om svenskarna som blir tvingade att ha en lång vinter. Folk får väl panik? ....inte för att jag så gärna skulle käka ute i kylan under hösten ;)

Keep going!

onsdag, 16 september, 2009  
Blogger Harriet said...

Det finns ställen som har uteservering HELA VINTERN...!:o Nu älskar jag iofs att sitta ute och fika, så jag är väl en av de där hysteriska människorna. :)

För övrigt håller jag med ovanstående kommentarer om att det är kul att du är tillbaka!

fredag, 18 september, 2009  
Anonymous Anonym said...

hahahaha exakt.jag brukar tänka när jag ser folket glida fram helt plötsligt... ATT NU DUGER DET! eftersom jag själv inte trotsar kylan. /Petra på Storåkers

fredag, 02 oktober, 2009  
Anonymous Dr.M™ said...

Vad är då grejen med att sitta på en uteservering med snöslask yrande kring öronen - det skulle jag vilja veta.

Dr.M™

måndag, 19 oktober, 2009  

Skicka en kommentar

<< Home