fredag 20 januari 2006

Vad är grejen med dåliga matkassar?


Allvarligt... exakt NÄR byttes alla helt vanliga plastkassar på ICA, COOP och Willys ut mot påsar som går sönder om man lägger ner ett mjölkpaket i dem? Och varför?
Jag minns (och tro mig... jag romantiserar knappast något så andefattigt som minnen av plastkassar, det är hårda minnes-fakta) att kassarna var typ hundra gånger segare än tidigare och det enda som gick sönder var ju handtagen, och då om man lastat påsen med sjukt mycket grejer (kalaspuffar eller negerbollar kanske?).
Men nu blir det liksom repor längst insidan på påsen, om man lägger ner Mamma Scans Köttbullar, lite, lite för snabbt. Rätt kass.

Jag vill inte ens kommentera det faktum att påsarna för övrigt kostar mer än tidigare. Men det gör de. Vad är grejen med det?

3 Comments:

Blogger Emanuel said...

Sant!! Sverige var ju tidigare det land som hade bäst kassar i världen! USA: papper, Europa: tunna, dumma frukt/grönsakspåsar att bära hem maten i! Nu kommer sverige ikapp dessa dåliga länder!!

fredag, 20 januari, 2006  
Blogger Blancaflor said...

Fast soppasarna är bättre i Spanien, ni brukar ju köpa hem dem!

torsdag, 26 januari, 2006  
Blogger Emanuel said...

True true! Soppåsar med snoddar som man med ett enkelt handgrepp försluter! Härligt bra! Kanske lite stora för svenska under-diskhon-korgar, men annars helt galet bra!

torsdag, 26 januari, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home