fredag 30 juni 2006

Vad är grejen med konstiga namn på kändisbarn?


Brad och Angelinas barn heter Shiloh Pitt. Någonstans läste jag reflektionen:
Undra hur lång tid det tar i skolan innan ungen blir kallad Piloh Shitt?

4 Comments:

Blogger Blancaflor said...

Kändisar har ofta försökt vara originella da det gäler deras barns namn. Tex David Bowie, Frank Zappa och svenska kändisar som Regina Lund och Lena Ph. Men även "vanliga" människor försöker sticka ut nu för tiden. Patetiskt... Jag menar vem vill heta Neo eller Ronja?

måndag, 03 juli, 2006  
Anonymous Anonym said...

Fast det är ju ändå en rättighet man har som förälder... annars skulle ALLA (och jag menar faktiskt ALLA...) heta antingen Eva eller Adam (för de var ju först... duh...). Och det blir knepigt. Sluta förstatliga namn, och låt folk döpa sina egna barn till vad de vill, säger jag. Även om pile of shit är ett dåligt namnval.

måndag, 03 juli, 2006  
Blogger Emanuel said...

Grejen är väl det inte håller att vara annorlunda för annorlundahetens skull - typ döpa sitt barn till Janne för att det är fräckt och att man är Henrik Schyffert. Någonstans får man ju tänka på att ens barn ska leva sitt eget liv en vacker dag, och inte är föräldrarnas accessoarer hela livet.

måndag, 03 juli, 2006  
Blogger Blancaflor said...

Ja, och hans andra son (H.S) heter Ove. Folk försöker vara unika men blir istället likadana. Om man vill vara "annorlunda" bör man döpa sina barn till Anna och Erik.

måndag, 03 juli, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home