fredag 10 november 2006

Vad är grejen med dom där TV-bönderna?


Ärligt talat. Vad är grejen? Måste både Aftonbladet och Expressen ägna fem av veckans sju löpsedlar till att behandla TV-bönderna?
Jag vet inte hur intressant det kan vara?

Angående hela "Jag vill gifta mig med en bonde"-grejen: Har kvinnorna i programmet sett Grabben i graven bredvid för många gånger?
Jag fattar att Österlen-bonden med Ernst-looken funkar! Men de andra..?

9 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det bästa med dessa löpsedlar är att man får anta att det inte hänt något revolutionerande hemskt i världen... Hellre en kärlekskrank bonde i Skåne än kärnkraftsverkskollaps i Ryssland..

fredag, 10 november, 2006  
Anonymous Anonym said...

Ja, inte bara som föregående kommentator har skrivit. Utan det är faktiskt så illa att riktiga nyheter inte säljer lösnummer.

fredag, 10 november, 2006  
Blogger Anders said...

Vem är Österlen-bonden? Vem bryr sig som sagt... har inte sett ett skvatt av serien och kommer inte heller att läsa om den, mer än här på vadärgrejen... Vad är egetligen grejen med att ha "Vad är grejen med dom där TV-bönderna?" som dagens "vad är grejen"?

Trevlig helg folket!

fredag, 10 november, 2006  
Blogger Emanuel said...

Anders: Jag erkänner. Jag har sett ett avsnitt! Och en av bönderna stack ut "in the crowd". Han är från Österlen, ser rätt fräsch ut (typ Ernst mixat med skärgårdsdoktorn) medan de andra är typ svinbönder från skogen...

fredag, 10 november, 2006  
Blogger Nya tidens apa said...

Eller så kanske man kan se det som en stabil emotionell investering?
Om man kollar på skilsmässostatistiken så är det en yrkeskategori som verkligen särskiljer sig från resten: bönder (och renskötare). Orsakerna går bara att spekulera i, men om man inte vill skilja sig så ska man gifta sig med en bonde.

måndag, 13 november, 2006  
Anonymous Anonym said...

Jag kommer från "Slätta" och har träffat ensamma bönder som gärna vill träffa en gemål men inte hittar någon klockan 2 en lördag på Stadt. Så jag tycker att tanken är bra. Alla bor inte i en storstad med männsikor omkring sig hela tiden.

måndag, 13 november, 2006  
Anonymous Anonym said...

Jag har sett det där programmet en gång. Och det är helt fantastiskt. Det finns en brud med där, som jag allvarligt tror är lite efterbliven. Och inte har det funnits någon tvsåpa som inkluderat inte bara lågintelligenta, utan även utvecklingsstörda på det sättet förut?

tisdag, 14 november, 2006  
Blogger Emanuel said...

Dum: hahaha.... så sant!

onsdag, 15 november, 2006  
Anonymous Anonym said...

Jag tycker att det faktiskt finns någon feel-good grej på tv. Det ska inte behöva vara förnedringstv a´la big brother för att det ska vara sevärt.

onsdag, 22 november, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home