måndag 23 januari 2006

Vad är grejen med att inte kunna raka sig? Vid 33 års ålder.


Shit pommes frites... vad är det frågan om? Jag har rakat mig, i runda tal, sedan jag fyllde 20.
Det är ju typ 13 år. Inte dagligen, och faktiskt ganska slarvigt, men ändå... min hud borde fattat att jag faktiskt är vuxen.

Men icke. Än idag får jag olika utslag, småsår och kvisslor under hakan och på halsen (ja, alla killar... ni vet exakt vart jag menar), trots 13 års rakande... vad är gejen med det?

Man borde ju utvecklat någon slags Sean Connery-hud under hakan. En manlig, Gilette-liknande tysk yta som ALDRIG får småsår av rakning. Eller? Huden borde gått över från "Adolescent Mode" till "Adult Mode" för länge sen.

Jag fattar inte. Hade män samma problem för 20 år sedan? Jag tror inte det. Av någon anledning har jag svårt att se att vuxna män hade kvisslor under hakan och på halsen förr i tiden. De var helt enkelt lite manligare. Som Zeb. Eller Connery.

OK, det finns tusen produkter för att lindra allt... med aloe vera osv... men WTF... min farsa har ju INGET annat än Tabac och Old Spice i badrumsskåpet... och HAN har fan aldrig haft utslag under hakan.

Allt är Cosmos fel... metrosexuell... my ass.

2 Comments:

Blogger Anders said...

Det går bra med teflon-spray...
Spraya dagligen så får man en härligt glatt yta som är hur lätt som helst att raka! ;)

fredag, 12 januari, 2007  
Blogger K E I said...

När kroppen har för lite vätska i cellerna, stjäl den fukt från hårsäckarna, som då reser sig och "kikar ut" ur porerna på nåt skumt vis.

När man sen rakar sig på det området, skär man av hårsäcken tillsammans med hårstrået, och då får man utslag.

Drick mycket vatten och använd kanske nån återfuktande hudkräm emellanåt så försvinner utslagen.

Det är grejen med rek.kvisslor.

lördag, 19 januari, 2008  

Skicka en kommentar

<< Home