tisdag 10 oktober 2006

Vad är grejen med flygköer?


Nu när jag har varit på semester några dagar så har det passande nog kommit in semesterrelaterade ämnen i tipslådan... weird, men så är det! Här kommer det första tipset:

Vad är grejen med att alla står i kö långt före det är boarding av flygplanet när man har angivna platser på boardingkortet.
Det känns som att folk tror att flygplanet ska lyfta tidigare om man går på snabbare!

Hej, detta är er kapten som talar. Eftersom ni varit så duktiga och snabbat er på planet, så kommer vi lyfta 10 minuter tidigare, och det betyder förstås attt ni får 10 minuter mer på Mallis! Grattis!


Tipstack till Pontus

4 Comments:

Blogger martina said...

Haha. For sure. Om man dessutom reser sig upp och pucklar lite på framförvarande exakt 2 sek efter att "the belt sign on your taskbar has been switched off" så kan man ju alltid hoppas på att dom snälla flygvärdinnorna öppnar dörrarna till flygplatsen några sekunder snabbare och att väskorna forceras fram till bandet. (Om man dessutom står och trycker kloss i kloss med bandet kan det ju hända att man hinner grabba tag i sin väska 3,4 sekunder snabbare än annars). Nja, flygplatser lockar fram det värsta hos folk. Men avslutningsvis: Din blogg är verkligen skitbra!

tisdag, 10 oktober, 2006  
Blogger Emanuel said...

Tack!
På Arlanda märkte jag igår att de försökt hålla folk borta från bagagebandet genom att ha en gul linje med texten "STOP!" på... det gick sådär.... när första väskan kom så började folk trycka sig fram mot kanten..!

tisdag, 10 oktober, 2006  
Blogger gabbiz said...

Dessutom: om planet lyfter tio minuter tidigare så får man ändå stå och vänta med planet på ankomstflygplatsen, eftersom ens hål i väggen inte är ledigt förrän prick den tiden man skulle kommit. Hände mig senast för två veckor sen på Sturup.

Älskar din blogg!

onsdag, 11 oktober, 2006  
Anonymous Anonym said...

Hallo, jag kommer till gbg den 14/10 för att deltaga i ståuppmässan i götllabarrg! Hämtar du mig på stationen? Kan du inte skriva något om vad som är grejen med cp:n?

onsdag, 11 oktober, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home