måndag 26 februari 2007
Senaste Twittern:
Twitter Updates
följ mig på TwitterVad är grejen med att andra skriver om Vad är grejen?
Previous Posts
- Vad är grejen med inredningsprogram?
- Vad är grejen med semlor?
- Vad är grejen med spara-disketten?
- Vad är grejen med att ta saker på lite för stort a...
- Vad är grejen med tacohyllan?
- Vad är grejen med solarier? (eller heter det solar...
- Vad är grejen med långhåriga män?
- Vad är grejen med att säga fel?
- Vad är grejen med kopior?
- Vad är grejen med att ändra sig?
Vad är grejen med att räkna folk som är inne på bloggen?
(startade 2006-04-25)
Se statistik
17 Comments:
"Åh, nu känner jag mig nyttig när jag tar lite chips!"
Det är väl tänkt lite så... Och 25% mindre fett? Är det BARA 25,6% procent istället för 32%. WOW!! Jag känner hur kilona rasar!!
Hehe det är ju så att tjockisarna på sofflocket ska känna sig lite nyttigare. Men i slutändan är det väl ungefär lika nyttigt som light cigaretter haha.
Måste bara citera från programmet Du är vad du äter: "Här i frysen har vi massa pann-pizza, men denna pizza är nyttig för det är grönsaker på den också"
Vad är det som inte går fram? =)
Mvh Mikael
Men i chips, är det inte det friterade som är det dåliga? Vad man är friterar så blir det dåliga kvar? Potatis är väl inte allmänt känt som fettigt annars?
Det är inte fettet man ska bäva nu för tiden, det är sockret. Och fullkorn = lägre sockervärde (GI) än icke fullkorn. Men som sagt, det är ju inga chips om det inte är potäter. Det är ju typ nachos.
Det är väl helt enkelt hela potatisar.
Jag säger som jag alltid har sagt; Det är bättre att äta onyttigt och vara medveten om det, än att äta onyttigt och tro att man äter nyttigt!
Jag har faktiskt provat, och de var godare än vanliga! :) provade inte pga fetter/sockret utan ren nyfikenhet, vill jag tillägga.
vill bara tillägga också... att det är riktigt goda faktiskt.. :)
Hmmm... undrar vad de innehåller istället för konstiga kemiska "fullkorns-fiber"...
Men allvarligt talat så är detta ett sjukt bra exempel på hur fullkornstrenden gått till överdrift.
Är det inte lite samma sak med gröna nyckelhålet? Vissa produkter är jäkligt onyttiga men får ändå nyckelhålet bara för att de är typ "nyttigare än andra produkter i samma produktkategori"...
Typ lättmargarin etc som ändå innehåller typ 40% fett!
fan vad mycket "typ" jag använde där... hmmm... typ töntigt...
Fall i fall någon fortfarande kommer ihåg att det finns akrylamid i potatischips kanske...
Jag undrar precis som många av ni läsare: Vad är grejen med att göra en sjukt onyttig grej lite mindre onyttig? När lösningen snarare borde vara att äta mindre av det onyttiga eller äta nåt annat.
Jag tror att pizza med fullkornsbotten faller under samma undran...
Dom där chipsen är verkligen skitäckliga. Smakar som sandpapper med krydda. Men man vänjer sig efter några stycken...
Petra
vad grejjen är vet jag inte men de är himla goda!
vad är grejen med fullkorns pizza då? Dantes pizzeria i Linné nedanför Oskarfredriks kyrkan säljer dom. Hur kommer man till tanken att pizza är mer nyttigt i fullkorns varriant? bajsnödigt!
Jag har prövat dem och jag gillade dem faktiskt. Var lite skeptisk i början, men goda var de.
dom är faktiskt skitgoda. nyttiga eller ej.
Skicka en kommentar
<< Home