fredag 13 april 2007

Vad är grejen med Janne Josefsson?


Igår morse hade Janne Josefsson och Lars Adaktusson en debatt i SVT morgon.

Det finns mycket att säga om Janne. jag tillhör den delen av befolkningen som inte är ett fan av honom, hans metoder eller att han får rumstera fritt i SVT med sina "granskade" program.

Men vad är grejen med att han har sån sjuk självkänsla?
I morgonsoffan satt han ogenerat och jämförde sig själv med Woodward and Bernstein som avslöjade Watergateskandalen...


SvD: Adaktusson - Josefsson 0-0 eller?

9 Comments:

Blogger gabbiz said...

Tack. Jag är inte heller något Janne-fan, även om jag kan erkänna att han ibland har sina poänger och ibland gör bra grejer.

fredag, 13 april, 2007  
Anonymous Anonym said...

qbjafp
Han rockar.
Josefsson är ju helt uppenbart en egofixerad skitstövel. FAST... han gör ju ändå dessa sköna avslöjanden och drar fram orättvisor som nochas av andra. Hans stil är ju helt bizarr, men ändå... det funkar ju.

Din ovilja mot karln bottnar ju såklart i knarkstugan som brann.

Som sagt, Janne är ju ingen man gillar som människa, fast han passar uttrycket "Nån måste göra'et." ganska bra. Och det är ju skönt att nån hämtar soporna.

fredag, 13 april, 2007  
Blogger Nostalgia said...

jag gillar janne :´)
och lars a är en torris.

fredag, 13 april, 2007  
Anonymous Anonym said...

Han är lite galen. Hävdar att det finns en objektiv sanning och att det är den han representerar. Eh... Tror han på det själv så är det ju lite synd om honom. Det är väl just för att han är så grymt enögd som man ändå tycker att han är lite rolig. Sparkar ju oftast uppåt och då tycker jag att ändamålet helgar medlen. Men "objektiv"? Nja...

tisdag, 17 april, 2007  
Blogger sandra said...

Janne Josefsson är en gubbe vars program inte är värda att kallas "granskande journalistik" eftersom han ALDRIG belyser ett problem från mer än en synvinkel. Nämligen den han bestämt sig för att tro på/lita på/tycka mest om och delar in världen i goodguys och badguys. Men det är väl så många tyvärr vill se det, som om allt vore en sagovärld var de onda är genomgående onda och alltid besegras av de goda som är genomgående goda (har aldrig ens gått förbi ett rött trafikljus medan de ONDA har brutit mot guds tio budord femtiotusen gånger med enda motiv att vara ONDA)

lördag, 21 april, 2007  
Blogger Robert said...

80-talsfjolla som gör comeback likt Ålandskryssaren Anna Book (inget ont menat mot 80-talets ABC-Anna Book, that was retro, men 07-versionen, nej... tyvärr). TRÖTT på alla dessa 80-talscomebacks som varit tysta i decennier. Nu ska det bli popis igen, ojojoj, bara för att 80-talet blivit lite lite lite retro! LÄGG NER!

tisdag, 24 april, 2007  
Blogger Robert said...

FÖR att inte glömma 80-talets stora postorderbutik - Josefssons! Antagligen har den med saken att göra också. Tvi vale!

tisdag, 24 april, 2007  
Blogger Lina Lundgren said...

Janne Josefsson är faktiskt riktigt attraktiv, det framgår tyvärr inte i TV.

onsdag, 23 maj, 2007  
Anonymous Anonym said...

Som blivande journalist måste jag bara säga att jag tycker att Josefsson och hans metoder är en skam för kåren.

Kolla bara uppdrag granskning om OG-ledaren när han var i Bergsjön och snackade med kids och det var smärtsamt uppenbart att det var första eller andra gången han var där.

Hans subjektivitet skrämmer mig och hur han behandlar fakta är praktexempel på vad vi får lära oss att inte göra på Journalisthögskolan.

//F

onsdag, 06 februari, 2008  

Skicka en kommentar

<< Home