fredag 14 december 2007

Vad är grejen med hockeypolo?


Har ni tänkt på att alla hockeytränare har polotröja på sig?
Ok, det är kallt i ishallen, man kan behöva lite värme, det förstår jag.

Men...

Varför har de en apful Trygg Hansa-logga på halsen? Allihop!


Världens mest underliga sponsorkontrakt:

"...härmed förbinder sig alla tränare av svenska hockeylag med möjlighet att synas i TV-sammanhang att alltid ha på sig den unika tränarpolon med Trygg Hansa-loggan på. Detta gäller alla. Alltid. Utan undantag."


Tipstack till Mats

7 Comments:

Blogger Petra said...

De tyckte väl att polokragen var den bästa placeringen. Man filmar ju ansikterna på dem som står i båset, så jag tycker inte det är konstigt. Istället jekligt genial placering.

fredag, 14 december, 2007  
Anonymous Anonym said...

Sponsrade tatueringar i pannan tror jag vore något.

fredag, 14 december, 2007  
Anonymous Anonym said...

det är ju jäkligt bra placering, på det viset att det syns ofta och mycket. åh andra sidan är det jäkligt svårt att ta en person iförd polotröja av sådan modell seriöst. Så den geniala placeringen, och polons fördummande tar änna ut varann...

fredag, 14 december, 2007  
Blogger Emanuel said...

Jag ifrågasätter inte om det är en bra eller dålig placering. Bara konstaterat att det är riktigt jävla fult. Att alla tränare för alla lag är sponsrade av samma företag är underligt.

fredag, 14 december, 2007  
Anonymous Anonym said...

Vad gäller Trygg Hansa-texten, så är det nog redan löst. Trygg Hansa har sponsrat "Svenska Hockeyligan" i över tjugo år, men hoppade av inför årets säsong. Att få tränarna att sluta använda polotröja kan vara lite knepigare. Kan inte någon tala om för dem att det är lite fjollvarning på polotröjor (homofobin är ju utbredd i idrotten).

måndag, 17 december, 2007  
Blogger Bibblo-Sara said...

moahahaha, det är ju som prästernas kragar :D

torsdag, 31 januari, 2008  
Anonymous Anonym said...

Hocketränare använder polo ungefär lika ofta som medelålders män på konferensresa. Det är lite mer party än skjorta och slips men tillräckligt snofsigt för att folk ska se att man är på "arbetsresa"- Sen springer de runt dräggfula och raggar på allt och alla och tror att de ska få napp trots sina polotröjor.

tisdag, 25 mars, 2008  

Skicka en kommentar

<< Home