tisdag 5 februari 2008

Vad är grejen med doping?


Ytterligare en dum idrottare som valt att tok-dopa sig och sen ap-blåneka.

Skönt.
Smart.
Genomtänkt.
Sportsligt.
Ärligt.

Avstängd for life.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

"okej att de haffade mig första gången, men aldrig att de lyckas haffa mig en gång till" ?

onsdag, 06 februari, 2008  
Anonymous Anonym said...

Varför begär de alltid att B-testet också ska analyseras när de veeeet att de kommer åka fast? De köper sig några dagar men sen blir det ju ännu mer pinsamt "hoppsan jag var visst dopad"? Hade det inte varit bättre att erkänna och behålla ett uns av stolthet?

onsdag, 06 februari, 2008  
Anonymous Anonym said...

De allra flesta åker ju inte fast. Det är ju rena turen när en amerikan åker fast, eller en östtysk. Kineserna lär ju också ha en närmast statsstödd doping-industri.
Sedan att någon begär att B-testet skall analyseras är ju bara en del i "jag är oskyldig"-spelet. Nästa steg blir att säga att någon förgiftat en med doping-medel, lagt det i tandkrämen, "vem kan vara så taskig, snyft? Mitt onda ex? JAG är oskyldig"

Tips: Vad är det med toapapper på jätterullar (som finns på företag)?? Man river ju av pappret mot kanten, men då försvinner det kvarvarande pappret tillbaka in i jätterullen och kan inte hittas. Saken förvärras ytterligare av att det billiga pappret som används är lite elastiskt och statiskt så det fjädrar tillbaka och "klibbar" sig fast någonstans på jätterullen och man kan inte hitta änden. Kunde de inte åtminstone göra rullarna genomskinliga?

fredag, 08 februari, 2008  
Anonymous Anonym said...

''dopning'' heter det...

söndag, 12 oktober, 2008  

Skicka en kommentar

<< Home