tisdag 13 juni 2006

Vad är grejen med att folk håller med? Eller: Vad är grejen med att jag är nån sorts åsiktsgud?

De allra flesta som är inne och kommenterar på bloggen håller med om vad som skrivs i inläggen. Det är mycket: Åh, vad rätt du har, jag tycker som du! Det kanske inte är så konstigt... folk i allmänhet går väl inte in och läser regelbundet på bloggar där de inte gillar vad som skrivs. Men ändå, kan inte någon ibland tycka lite annorlunda? (inte bara kompisar som tycker det är skoj att skriva tykna kommentarer för sakens skull)

Å andra sidan så är det rätt gött att veta att man har rätt, alla tycker som jag, jag är någon typ av gud som har helt korrekta åsikter i alla frågor, och ni andra är små bräkande får som följer mig i allt jag gör och tar mig för!

Vad är grejen med att jag tycker rätt hela tiden?

9 Comments:

Anonymous Anonym said...

Varför har du altid 2 rubriker? Typ: Vad är grejen bla bla bla, Eller bla bla bla....

Jag blir förvirrad, äcklad, sårad och söndergråten.

tisdag, 13 juni, 2006  
Blogger Emanuel said...

Men grejen är att du ändå håller med mig..? Eller?

tisdag, 13 juni, 2006  
Anonymous Anonym said...

du är min smör-höna kan man nog säga.

tisdag, 13 juni, 2006  
Anonymous Anonym said...

Hoppas du inser att jag nu inte har något annat väl än att inte hålla med dig i ett par veckor? Fast bara officiellt. Innerst inne kommer jag fortfarande hålla med dig, så klart.

tisdag, 13 juni, 2006  
Blogger Mimmi said...

Okej killen du har fått en släng av hybris eller kan det vara värmeslag? Minns du inte påsfejden, har för mig att ditt förslag med plastpåsar på bageriet loooooosa stort mot mitt fräscha plast inuti/papper utanpå förslag. Det blev ju värsta debatten.

tisdag, 13 juni, 2006  
Anonymous Anonym said...

Jag håller med.

tisdag, 13 juni, 2006  
Blogger Emanuel said...

Andreas: Jag vet att du alltid håller med, även i det tysta.
Madame Mim: hmm... på 1 av 94 inlägg har EN person (typ) tyckt annorlunda,. Undantaget som bekräftar regeln?
Anonymous: Gött!!

tisdag, 13 juni, 2006  
Anonymous Anonym said...

Jag är ingen kompis och tycker absolut inte att det bara är en rolig grej att skriva ... Ja vad var det nu? ...: Tykna!!! Vad fan e grejen med att använda ett så trött ord som detta? Och dessutom skriftligt.

Annars håller jag med om jag nu inte höll med om något.

tisdag, 13 juni, 2006  
Anonymous Anonym said...

Jag är besviken... din matematik KAN inte stämma... jag håller nästan inte med om något...

torsdag, 15 juni, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home