fredag 9 maj 2008

Vad är grejen med förnedrings-TV?


Jag missar inte ett avsnitt av utagningen till Idol, njöt av Robinson-Carolas sång, gottar mig åt Tyra Banks när hon snyftar i Top Model - jag älskar för det mesta när det är riktigt, riktigt pinsamt på TV!

Men det nya programmet Sanningens ögonblick är för mycket till och med för mig... Varför är människor med i detta skumma program? Det är verkligen tok-förnedrings-TV på en riktigt hög nivå! Jag sitter och vrider på mig. Både för att det är så korkat att hänga ut sig själv och sin familj för "hela svenska folket", men också för att de tycker att vissa grejer ens är något att fundera på...

Vad tycker ni? Är det här det värsta förnedringsprogrammet genom tiderna?

Aftonbladet: Börjar gråta av frågorna

11 Comments:

Anonymous Anonym said...

Till och med diarre-humor alá Aschberg känns mer okey.

fredag, 09 maj, 2008  
Anonymous Anonym said...

Jag satt faktiskt och tänkte på det där igår kväll... Riktigt jävla dåligt tycker jag det är.

lördag, 10 maj, 2008  
Blogger Arwen said...

Just det där avsnittet var jag faktiskt tvungen att kolla på, efter alla skriverier. Det som upprör mig mest är dock inte den förnedrande programformen utan de naiva människor som deltar. Det känns liksom inte som att programmet i sig är lika förnedrande som att man förnedrar sig själv genom att göra vad som helt för sina 15 minutes och lite pengar.

söndag, 11 maj, 2008  
Anonymous Anonym said...

Har inte sett det, men jag tänker först som ni att hur kan människor ställa upp och förnedra sig, men sen tänker jag att det är väl en mänsklig rättighet att vara korkad/omdömeslös. Tycker faktiskt att man som producent har ansvar för att inte utsätta människor för sådant skit.

måndag, 12 maj, 2008  
Blogger Linda said...

Förlåt, eller vad det nu hette, var riktigt pinsamt. Ett riktigt lågvattenmärke...

måndag, 12 maj, 2008  
Blogger LINROJ said...

Det här slår nog det mesta jag provat titta på så jag tittar helt enkelt inte längre. Fattar inte varför man vill förnedra sig offentligt på det där sättet?!

tisdag, 13 maj, 2008  
Blogger emmarcus said...

Fruktansvärt program! Har sett 1 avsnitt & jag säger ALDRIG mer!
Varför utsätta sina förhållanden med nära och kära för nåt sånt. Förstöra vänskapsband, relationer och förtroenden...

tisdag, 13 maj, 2008  
Blogger makane said...

Men... Vad är grejen med att titta på ett tv-program om det är så illa? Jag trodde min kompis skämtade när hon berättade program idén och jag skulle aldrig få för mig att se det. Men det skulle inte förvåna mig om det blir en tittarsuccé.

tisdag, 13 maj, 2008  
Anonymous Anonym said...

Det omskrivna programmet går säkert på nån kanal som ligger lite utanför vårt skogs-TV-utbud så jag vet inte vad du pratar om.
Men förnedringsTV är inge vidare.

onsdag, 14 maj, 2008  
Anonymous Anonym said...

Jag tycker nog mest att det är vuxna människor som själv väljer att vara med, och tycker inte att TV-programmet förnedrar dem utan att de gör det alldeles själv. Och vad gäller det där otrohetsavslöjandet som det blivit sådant kvällstidnings-hallå om: Hon kan bara inte ha varit så ovetande om sin pojkväns förehavanden.. Harregud.

torsdag, 12 juni, 2008  
Anonymous Anonym said...

Linda Rosing var med, ska de börja damma av halv-kändisar och låta dem skämma ut sig nu eller?

måndag, 01 december, 2008  

Skicka en kommentar

<< Home